Eesti Kvaliteet: Tamme Parkett Stiilselt Esitletud

Tammeparkett on mitte ainult ilus, vaid ka vastupidav. Õige hooldusega saate tagada, et teie parkettpõrand säilitab oma esialgse väljanägemise aastaid. Selles postituses jagame mõningaid lihtsaid hooldusnõuandeid.

Puhastamine

  1. Regulaarne Tolmuimeja: Kasutage regulaarselt tolmuimejat, et eemaldada tolmu ja mustust, mis võivad põrandale kriimustusi tekitada.
  2. Niiske Lapiga Pühkimine: Pühkige põrandat niiske, kuid mitte liiga märja lapiga, et eemaldada kangekaelsed plekid. Vältige liigset vett, mis võib puitu kahjustada.

Kaitse

  1. Vaipade ja Mattide Kasutamine: Asetage sissekäikudele vaibad ja matid, et vältida liiva ja kivikeste sattumist parketile, mis võivad kriimustusi tekitada.
  2. Mööblikaitse: Paigaldage mööbli jalgadele pehmed kaitsekatted, et vältida põrandale tekkivate jälgede ja kriimustuste teket.

Hooldustooted

  1. Õiged Puhastusvahendid: Kasutage õigeid puhastusvahendeid, mis on mõeldud puitpõrandatele. Vältige liiga karme kemikaale, mis võivad puidule kahjustada tekitada.
  2. Õlivärskendus: Kui teie Tammeparkett on õlitatud, kaaluge perioodilist õlivärskendust, et säilitada puidu elastsus ja kaitsta seda kulumise eest.

Profülaktilised Kontrollid

  1. Kontrollige Kulumist: Aeg-ajalt kontrollige parketi kulumise märke ja vajadusel tehke vajalikke parandusi või hooldustöid.
  2. Küttesüsteemi Jälgimine: Hoidke ruumis optimaalset temperatuuri ja niiskust, et vältida puidu pragunemist või deformatsiooni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *